Hoe kokosnootolie je hele mond kan ontgiften

Een detox voor de mond kan een aantal problemen helpen. Als u last heeft van terugkerende mondzweren, een slechte adem of bevlekte tanden, weet u inmiddels waarschijnlijk dat kokosnootolie u kan helpen bij een aantal van deze problemen. Hier volgt een opsomming van alle manieren waarop kokosolie uw mondgezondheid kan verbeteren.

Wittere tanden

Het is de eenvoudigste en veiligste manier om je tanden te bleken. En een veel redelijker prijs dan sommige whitening methodes. Omdat kokosnootolie organische antibacteriële eigenschappen heeft, helpen ze de tanden te bleken en te reinigen. Olietrekken is een veel beter witmakingsproces dan chemische tandbleekmethoden.

Vermindert de slechte adem

Je zou verbaasd kunnen zijn als je erachter komt dat olietrekken je kan helpen met het probleem van een slechte adem. Dit komt omdat het de stank veroorzaakt door bacteriën uit uw mond spoelt, wat meestal oude voedseldeeltjes zijn.

Betere Tandenhygiëne

Het trekken van kokosolie is een uiterst effectieve manier om de mond te reinigen en te ontgiften. Olietrekken helpt bij het verwijderen van de mogelijkheid van gaatjes in de tanden. Het verwijdert bacteriën, die verantwoordelijk zijn voor een verhoogde kans op tandbederf. Het biedt ook bescherming tegen plaque-geïnduceerde gingivitis.

Ontgift de mond

Het lijkt misschien voor de hand liggend, maar door gifstoffen uit de mond te houden zal het helpen voorkomen dat gifstoffen verder in het lichaam terechtkomen. Als je het elke dag schoon houdt en reinigt, zal het je lichaam ook schoon houden. Olietrekken kan de gifstoffen verwijderen voordat ze je lichaam binnenkomen, waardoor ze geen infecties veroorzaken.

Waarom neem je het trekken van kokosnootolie niet op in je routine en je zou een aantal verbazingwekkende voordelen kunnen zien?