Hoe onze producten werkelijk zijn Sustainable♻️

De wereld van het groenere leven kan soms verwarrend zijn. Veel traditionele merken springen op de kar met 'groene' collecties of recyclebare verpakkingen, maar wat betekent het om echt duurzaam te zijn? We hebben een aantal grote veranderingen in ons bedrijf doorgevoerd die ervoor zorgden dat we dat konden zijn en zo min mogelijk schade aanrichten aan ons milieu.

Wanneer u bij ons koopt kunt u er zeker van zijn dat er op een duurzame manier over alles is nagedacht, van onze verpakking tot ons product. Onze verpakkingen worden nu geleverd in kartonnen Kraft-dozen zonder enige vorm van plastic. Deze zijn biologisch afbreekbaar en volledig recyclebaar.

Onze best verkopende producten zijn de Recycleerbare tandenborstelkoppen zijn inderdaad gemaakt van plastic, maar wat anders is, is dat ze gemaakt zijn van thermoplastisch materiaal dat weer gerecycled kan worden! We moedigen u allen aan om uw borstelkoppen naar ons terug te sturen als u klaar bent met ze, zodat we ze kunnen laten recyclen door een grote partij in één keer te sturen, wat op zijn beurt helpt om de totale hoeveelheid koolstofuitstoot te verminderen. 

We hebben heel hard gewerkt om producten te maken die u nodig hebt, maar die ofwel helemaal geen afval zijn, ofwel heel weinig afval opleveren, zoals onze Natural Tandpastatabletten en onze Natural Eco Floss. Deze zijn volledig recyclebaar en weinig afval. De behoefte aan onnodige plastic toiletartikelen is voorbij! 

Om meer te lezen over ons recyclingbeleid, klik hier.