Hoe u uw stemming kunt verbeteren tijdens de vergrendeling 💚

Deze week geven we onze favoriete zelfhulptips aan onze gemeenschap om u te helpen een zacht duwtje in de rug te geven om voor uw geest en uw gezondheid te zorgen tijdens de lockdown.  Wat is je favoriete zelfzorgpraktijk?

1. 2. Verwen jezelf 
Iedereen moet proberen om wat tijd opzij te zetten om Terugspoelen, ontspannen en de geest van de actualiteit afhouden. Of dat nu een kalmerende duik in het bad is of je glimlach een natuurlijke whitening boost geeft met de Geactiveerde Houtskool Tanden Bleken. Er is niets dat je humeur opvoert zoals vers gebleekte tanden! 

2. 2. Declutter uw ruimte 
Soms gaat er niets boven het aanspreken van je ruimte en het geven van een beetje declutter. Badkamerkasten kunnen in de loop der jaren honderden producten opbouwen die ver over hun hoogtepunt heen zijn. En terwijl je in de lente schone bui bent, verander dan je Recycleerbare Houtskoolborstelkop als het tijd is en bespaar op het tot je klaar bent om ze allemaal naar ons terug te sturen voor recycling.

3. 3. Ga naar buiten 
Een verblijf buiten, in uw tuin of in een lokaal park, helpt u weer in contact te komen met de natuur en de geest tot rust te brengen. Neem een snack mee verpakt in een van onze NIEUWE Veganistische Wax Wraps om voedsel vers te houden en uw plastic afval te verminderen door de noodzaak van vershoudfolie te elimineren.

Wat is je favoriete manier om zelfzorg te oefenen? Laat het ons weten op Instagram, we zouden het graag willen weten!