Neem deel aan ons Affiliate Programma!

We hebben zojuist ons affiliate programma opgezet voor diegenen onder u die misschien geïnteresseerd zijn in het verdienen van commissie op het aanbevelen van onze producten. Wilt u uw geliefden aanmoedigen om milieuvriendelijker te zijn?
 
Waarom zou u niet deelnemen aan ons affiliate programma?
 
Via onze affiliate regeling verdient u 15% commissie op elke succesvolle verwijzing! Het is zo eenvoudig als inschrijven, adverteren op uw platform of netwerk en dan verdient u voor elke succesvolle verwijzing.
 
Verdien commissies op alle in aanmerking komende aankopen, niet alleen op de producten die u heeft geadverteerd. Bovendien helpen onze competitieve omrekeningskoersen u om uw inkomsten te maximaliseren. Of u nu een groot netwerk, een content site, een social media influencer of een blogger bent, wij hebben eenvoudige link-tools om aan uw advertentiebehoeften te voldoen en u te helpen geld te verdienen.
 
Het kan echt niet makkelijker zijn om geld te verdienen door je favoriete producten te delen, dus waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan om te beginnen met verdienen.
Happy zero-waste shopping en vergeet niet dat u de kosten ook kunt verdelen over de maand met Clearpay!