Start je Zero Waste Week met 20% korting!

U weet misschien dat we inmiddels zeer gepassioneerd zijn over de wereld waarin we leven en dat we ernaar streven om u producten te brengen die uw leven ten goede komen, duurzaam. Deze week staat in de eco-community bekend als #ZeroWasteWeek! Dit is een initiatief van Zero Waste Week die mensen in het hele Verenigd Koninkrijk uitdaagt om de hoeveelheid afval die ze weggooien te verminderen om geld te helpen besparen, het milieu te beschermen en de dreiging van de klimaatverandering aan te pakken. We willen u helpen op deze reis, dus we geven u 20% korting op elke bestelling voor Zero Waste Week met de promo-code: ZEROWASTE20.


Veganistische Eco Wax Wraps

Onze Vegan Eco Wax Wraps elimineren de noodzaak voor clingfilm en zorgen voor ultieme versheid voor geopend voedsel zonder morsen of lekken. Gebruik ze om sandwiches te verpakken voor picknicks of half-gebruikte avocado's!  

19,99 pond, was 24,99 pond.

 

Bamboe tandenborstel

Je kunt niet fout gaan met een nietje Bamboe tandenborstel gemaakt van verantwoorde bronnen. Bovendien helpen de houtskoolharen om alle onzuiverheden en puin tussen de tanden te verwijderen.  

14,00 pond, was 26,97 pond.

 

Recycleerbare elektrische tandenborstelkoppen

Onze Recyclable Brush Heads zijn de ultieme aanvulling op uw elektrische tandenborstel, zodat u geen compromissen hoeft te sluiten op het gebied van reiniging. Bovendien kunt u met ons closed-loop recyclingsysteem naar ons terugsturen voor een verantwoorde recycling nadat u klaar bent.

24,99 pond, was 29,97 pond.

 

Natuurlijke tandpastatabletten

De behoefte aan plastic tandpastatubes is voorbij! Onze Natural Tandpastatabletten zijn veganistisch, wreedheidsvrij en creëren het perfecte muntige, schone gevoel met nul-afval!

£5.99

 

Natuurlijke Eco-Floss

Kunststof voor eenmalig gebruik is een van de gevaarlijkste van allemaal, omdat het allemaal kan worden vermeden door gebruik te maken van duurzame bronnen. Onze Natural Eco Floss is gemaakt van maïsvezel en microkristallijne was en wordt geleverd in een glazen dispenser.

£4.99

 

Vergeet niet de code te gebruiken: ZEROWASTE20 voor 20% korting op elke bestelling die geldig is tot maandag 14 september! Het is een uitdagend experiment om zonder plastic te gaan, maar het is zo lonend om te zien hoeveel plastic afval je hebt bespaard op het vullen van onze oceanen en het storten van afval.