Kicken Off 2021 Duurzamer. Klik om te leren hoe we ons gesloten-lus systeem hebben benaderd.

Als we een nieuw jaar ingaan, kijken we hoe we nog bewuster kunnen worden. Hier bij Live Coco gaat het om het verminderen van plastic afval en bewuster winkelen. Wij vinden dat bedrijven verantwoordelijkheidmoeten nemen voor de impact van hun producten op de planeet en daarom hebben we ons eigen closed-loop recyclingsysteem opgezet.

 

Scroll voor meer informatie of klik hier om ons recyclingbeleid te lezen.

 

Hoe onze producten worden gemaakt

We recyclen al onze producten, inclusief hun verpakking! Het plastic dat gebruikt wordt in onze LiveCoco Activated Charcoal Powder & onze Oral-B Compatible Brush Heads is een thermoplastic (het kan gesmolten worden) en is recycleerbaar. We gebruiken ook een recyclebare vorm van nylon in de borstelharen in onze Natural Bamboo Toothbrush en Oral-B Compatible Brush Heads.

 

Laten we bewust zijn, samen

Een closed-loop beleid betekent dat we geen onnodig afval of uitstoot hebben met onze producten, zodra u uw producten retourneert en het thermoplastisch materiaal is gesmolten kan het worden omgezet in een nieuw product!

We moedigen u allen aan om uw borstelkoppen naar ons terug te sturen als u klaar bent met de borstel, zodat we ze kunnen laten recyclen door een grote partij in één keer te sturen , wat op zijn beurt helpt om de totale hoeveelheid koolstofuitstoot te verminderen.

Onze Transparantiebelofte

We hebben heel hard gewerkt om producten te maken die u nodig hebt, maar die ofwel helemaal geen afval zijn, ofwel heel weinig afval opleveren, zoals onze Natural Tandpastatabletten en onze Recycleerbare Tandenborstelkoppen. Deze zijn volledig recyclebaar en weinig afval. De behoefte aan onnodige plastic toiletartikelen is voorbij!

De toekomst van ons bedrijf

We weten dat dit niet de perfecte oplossing is, maar we zijn altijd bezig om ons bedrijf milieuvriendelijker te maken. We leren graag van onze klanten, dus als u denkt dat u een goed idee heeft om ons duurzamer te maken, dan horen we dat graag! Het traject van ons bedrijf is gevormd door onze klanten die ons helpen om te informeren en ons te pushen om beter te zijn. Als u ooit feedback of aanbevelingenheeft , horen we dat graag.