NIEUW: Nul-afval-tandpasta Tablets♻️

We zijn blij dat we onze nieuwste aanwinst in het assortiment van de tandheelkundige zorg kunnen aankondigen; onze Zero-Waste Tandpastatabletten! Zeevriendelijk, wreedheidsvrij, veganistisch, natuurlijk en in een biologisch afbreekbare verpakking.
Scroll naar beneden voor meer informatie!
Onze tandpastatabletten zijn de toekomst van de tandpasta, waardoor er geen traditionele tubes tandpasta nodig zijn die niet gerecycleerd kunnen worden. We hebben dit product ontwikkeld om volledig afvalvrij te zijn met een biologisch afbreekbare verpakking gemaakt van een Kraft papieren zakje en een BioPlastic zegel dat afbreekt in een paar maanden. Wat heeft u nog meer nodig?

Routebeschrijving:
  • Kauw een tablet
  • Borstel voor 2 minuten
  • Spoel
  • Glimlach

    Wij raden aan om 2 tabletten per dag te gebruiken (1 tabblad per kwast).

     

    Zoals dat muntige, schone gevoel? Onze tabletten zijn ontworpen om net als traditionele tandpasta's een fris, schuimend en pepermunt schoon gevoel te geven. Elk zakje bevat 60 tabletten, dus deze moeten veel langer meegaan dan je normale tandpasta!

    Het maken van swaps naar meer duurzame opties waar je kunt, zal drastisch helpen om je eigen individuele impact op de wereld te verbeteren. Zoals altijd, neem contact op met alle feedback over onze producten, we horen graag van u!