Olietrekken vs. Geactiveerde Houtskool voor Tanden Bleken

Kronkelende vierge kokosnootolie rond je mond of je tanden poetsen met geactiveerde houtskool?

Wat heeft uw voorkeur?

Dit zijn de twee heetste en meest geprefereerde methoden om uw tanden er parelwit uit te laten zien, maar ze kunnen moeilijk te kiezen zijn. Dus vandaag gaan we een kijkje nemen bij het trekken van olie en geactiveerde houtskool en u helpen beslissen welke methode beter is voor het bleken van uw tanden.

Wat is er met Oil Pulling?

De oude orale remedie, afkomstig uit India, kan worden gedaan met behulp van elke olie, maar volgens veel deskundigen is kokosnootolie veruit de beste. Deze techniek houdt in dat je onze speciale kokosnootolie in je mond moet trekken voor ongeveer 5 tot 20 minuten en het dan uitspuwen. Door het ronddraaien van de olie worden schadelijke bacteriën en gifstoffen aan de olie in de mond gekleefd. Na het uitspugen heeft u een bacterievrije mond met een prettige adem en witte tanden.

Olietrekken helpt echter niet alleen bij de mondhygiëne, maar ook bij de algehele gezondheid. Het is bewezen dat het hoofdpijn vermindert en helpt bij huidaandoeningen zoals acne. Het wordt ook verondersteld te helpen bij een betere spijsvertering en het verminderen van de glucosespiegels.

Waar kun je het vinden?

LiveCoco biedt de perfecte formule voor het trekken van kokosnootolie, inclusief natuurlijke muntsmaak, zodat je adem ook fris naar munt ruikt :D

U kunt bestellen bij https://www.livecoco.com/.

Wat is de hype van de geactiveerde houtskool?

Geactiveerde houtskool wordt gevormd door het verhitten en oxideren van gewone houtskool. Deze geactiveerde houtskool zal zich bij het tandenpoetsen hechten aan gewone vlekken, zoals: koffie, thee of wijn. Nadat deze vlekken aan de houtskool zijn blijven plakken en weggepoetst, blijven uw tanden volledig wit!

Afgezien van de orale voordelen die het biedt, wordt aangenomen dat geactiveerde houtskool de maag van streek maakt, giftige stoffen verwijdert en het cholesterolgehalte verlaagt.

Haal je geactiveerde houtskool hier: https://www.livecoco.com/collections/featured-products/products/activated-charcoal-powder-made-from-coconut-shells-300-uses

U kunt ook samenkomen om de Ultimate Teeth Whitening en Oral Care Kit-CLICK HIER te maken.