VRAAG EN ANTWOORD: 5 Antwoorden op uw meest gezochte olietrekvragen

Met veel content die rond zweeft over olietrekken op het web, moeten mensen vaak zoeken en klikken om antwoorden te vinden op al uw vragen over olietrekken. Maar vrees niet, want vandaag hebben we 5 van de meest gezochte vragen over olietrekken verzameld en samengevoegd tot één handig artikel. Bekijk ze hieronder:

Wat is olietrekken?

Met de LiveCoco Oil Pulling Kit snijdt u alleen de bovenkant van een van de handig geportioneerde zakjes af, knijpt u de kokosnootolie in uw mond en zwenkt u deze gedurende 15-20 minuten rond. Deze handeling dwingt de olie door krappe ruimtes in de tanden om bacteriën te grijpen die normaal gesproken moeilijk te reinigen zijn met traditioneel poetsen en flossen. De olie wordt dan in een vuilnisbak gespuwd (niet in de gootsteen, want die kan de afvoer verstoppen) en de mond wordt met water gespoeld. Het trekken van de olie gebeurt meestal in de ochtend voor het eten en na het borstelen.

Welke olie moet ik gebruiken voor Oil Pull?

U kunt een willekeurig aantal oliën gebruiken, zoals sesam, zonnebloem, olijf of onze favoriet: kokosnootolie. Kokosolie is het meest heilzaam omdat het van nature krachtiger is door een zeer hoog gehalte aan laurinezuur. Het heeft ook een heleboel andere gezondheids- en schoonheidsvoordelen.

Hoe vaak moet ik olie trekken?

U moet één keer per dag olie trekken voor maximaal 60 dagen om de beste resultaten te zien. Als u net begint, kunt u het olietrekken 14 dagen lang proberen om te zien hoe het gaat.

Wat doet olietrekken?

Anders dan het geven van een geweldig paar witte tanden, biedt olietrekken een scala aan voordelen zoals:

  • Vermindert acne
  • Verlaagt de pijn van artritis
  • Kuur slechte adem
  • Verlicht Constipatie
  • Geneest Gekloofde lippen
  • Behandelt Luieruitslag voor pasgeboren baby's
  • en meer

Als u geïnteresseerd bent in het lezen van 11 voordelen van olietrekken naast het krijgen van wittere tanden, lees dan deze post.

Is olietrekken gevaarlijk?

Olietrekken is over het algemeen zeer veilig als het goed wordt gedaan. Zorg er alleen voor dat je de olie niet inslikt, want deze vloeistof zal gevuld zijn met slecht spul dat je uit je lichaam wilt hebben en niet in.

Probeer onze Oil Pulling Kit vandaag nog om de voordelen te voelen!