Veel koffie drinken? Laat het je niet bevlekken Smile🦷

Hier bij Live Coco zijn we groot voorstander van een ethische, gezonde lach en koffie! Helaas heeft koffie de neiging om onze tanden te bevlekken, vooral na jaren van drinken, maar dit kan gemakkelijk verholpen worden door die gnashers echt goed te verzorgen en ze om de paar weken een beetje extra TLC te geven.
 
We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt om producten te maken die vriendelijk zijn voor u en de wereld en we zijn erg blij met onze vooruitgang. Bekijk hieronder enkele van onze favoriete producten voor een perfect, gezond gebit: 

Te beginnen met onze Recycleerbare Tandenborstelkoppen die volledig recycleerbaar zijn en niet op de vuilnisbelt belanden. Zelfs de haren kunnen worden gerecycled, stuur ze gewoon terug naar ons. Wij raden u aan om de tandenborstel heel goed schoon te maken, vooral na het drinken van koffie, omdat dit helpt bij het verwijderen van het koffieafval en de kans op vlekken verkleint.
Om er zeker van te zijn dat u geen koffie tussen uw tanden krijgt die vergeelt, probeert u onze Natural Eco Floss, die recyclebaar en natuurlijk is! Dit zal helpen om eventuele extra deeltjes die op de loer liggen tussen de scheuren te verwijderen. Ze helpen ook om plastic en badkamerafval te verminderen. 
We raden aan om onze Geactiveerde Houtskool Natuurlijke Tanden Bleekmiddel om de paar weken om eventuele vlekken te helpen opheffen, natuurlijk met behulp van de kracht van houtskool gemaakt van kokosnoten!
Dus...waar wacht je op? Maak een ruil vandaag en laten we samen werken om onze impact te verminderen!