Happy Recycling Week♻️

Deze week staat in het teken van recycling, de 3e 'R'. Reduce, Reuse, Recycle is een geweldig beginpunt op uw nul-afvalreis. Als je eenmaal de hoeveelheid plastic die je hebt, hebt aangepakt en alle dingen hebt geïdentificeerd die kunnen worden hergebruikt, blijf je achter met de laatste bits en bobs die je nu wilt recyclen. Hier zijn een paar tips om ervoor te zorgen dat u zo efficiënt mogelijk recycleert...

Controleer de lokale richtlijnen
Producten mogen dan wel voorzien zijn van een etiket met enige richtlijnen hierover, maar het is altijd beter om eerst te controleren - zo veel huishoudelijke recycling wordt door vervuiling naar de stortplaats gestuurd. Als je met mensen samenwoont die een beetje vergeetachtig kunnen zijn, dan hoef je alleen maar een klein briefje boven op de recyclingbak te leggen met wat makkelijke tips over wat wel of niet te recyclen is.
Wees proactief 
Als het niet kan worden gerecycled in onze huisvuilbakken, kijk dan waar we het kunnen recyclen. Veel supermarkten hebben regelingen om plastic broodzakken of batterijen te recyclen.
Maak uw kunststoffen schoon 
Dit is zo belangrijk en duurt slechts 2 seconden. Als we allemaal onze yoghurtbakken schoonmaken voordat we ze in de bak gooien, kunnen we het besmettingsniveau verminderen en de hoeveelheid die we kunnen recyclen verhogen.
Als je niet zeker weet of het gerecycled kan worden en je zit in een knijpbal, dan kun je het plastic in een bal verpletteren en als het compact blijft, dan is het waarschijnlijk dat je het kunt recyclen.
Hoe we recyclen 
We recyclen al onze producten en hun verpakking, post ze gewoon terug naar ons!
Als u een paar van uw tandenborstelkoppen ophaalt en ze vervolgens naar ons opstuurt, kunnen we ze opsturen voor recycling - zowel het gebruikte plastic in de borstelharen als de eigenlijke kop kunnen worden gerecycled. Lees hier meer over ons programma.