Hoe een duurzame picknick te hebben

We zijn op een missie om ons milieu te beschermen tegen onnodige schade door u dagelijkse benodigdheden te brengen die vriendelijk zijn voor u en de wereld waarin we leven. Onze Vegan Eco Wax Wraps zijn geen uitzondering. Zij zijn gemaakt zonder plastic en zonder bijenwas. Ze zijn het beste duurzame alternatief voor plastic clingfilm dat niet kan worden gerecycled en dat honderden jaren kan duren om schadelijke chemicaliën af te breken en in ons grondwater te laten lekken.

Deze zijn met liefde gemaakt in de UK met puur katoen, organische koudgeperste kokosolie, dennenhars en plantaardige was. Ze zijn plasticvrij, biologisch afbreekbaar en ook composteerbaar!  

Alles waar je clingfilm voor zou gebruiken, kun je in plaats daarvan een Vegan Eco Wax Wrap gebruiken. De wax wraps zorgen voor een luchtdichte afsluiting waardoor voedsel tot 4x verser is dan met clingfilm. Geloof ons, we waren geschokt om avocado's zo vers te vinden alsof ze net een paar dagen na het inpakken waren doorgesneden!

Ze zijn niet alleen beter voor het milieu, maar houden uw voedsel ook langer vers. Gebruik voor het wassen gewoon koud water en een milde zeep. Vermijd schrobben omdat dit de 'wasbaarheid' wegneemt!

1. 2. Picknicks 

Het nemen van voedsel onderweg is nog nooit zo eenvoudig en veilig geweest! Wikkel broodjes, taarten, gesneden fruit en meer met onze Vegan Eco Wax Wraps voor ultieme versheid zonder te morsen of te lekken!

2. 2. Geopend voedsel

Een halfversneden citroen of ui zal nooit meer verloren gaan! Wikkel het gewoon in een Vegan Eco Wax Wrap om het minstens 4 dagen vers te houden, mogelijk zelfs meer.

3. 3. Houd de wijn vers 

Geen enkele picknick is compleet zonder een beetje wijn! Houd de jouwe knapperig en fris, zoals het bedoeld is met een wax wrap die het bedekt, terwijl het rilt in de koelbox.

4. 4. Bloemenvaas

Heb je wat stengels uit je tuin geplukt? Stop ze in je wasverpakking met een beetje water in de bodem om ze gehydrateerd te houden tot je ze overzet op een andere vaas.