Haat je plastic afval? LiveCoCo Updates! Een revolutie voor de bewuste consument

Denkt iemand anders dat dit een HOOFDPROBLEEM is?!

We zijn een tijdje weg geweest, maar met een goede reden. Het LiveCoCo team heeft hard gewerkt om de beste versie van onszelf te creëren. Sinds begin dit jaar zijn we ons zeer bewust geworden van de problemen die plastic afval op onze aarde veroorzaakt. De gevolgen zijn onmiskenbaar en verwoestend. Daarom zijn we geobsedeerd om onszelf op te voeden en ervoor te zorgen dat onze producten en verpakkingen 100% recyclebaar of composteerbaar zijn.

Als onderdeel van ons onderzoek kwamen we erachter dat slechts 9% van het plastic afval wordt gerecycled...dus 91% belandt op stortplaatsen en onze oceanen (mogelijk in de maag van een walvis of door het verstikken van een schildpad!). Natuurlijk vonden we dit absoluut schokkend. Daarom besloten we dat we moesten weten dat onze producten op zijn minst niet bijdroegen aan deze 91% niet-gerecycled plastic.

Om te garanderen dat onze producten daadwerkelijk worden gerecycled, hebben we ons eigen closed-loop recyclingsysteem gecreëerd. Zo kunnen onze gebruikte producten & verpakkingen naar ons teruggestuurd worden voor recyclage. We begrijpen dat dit niet de perfecte oplossing is, maar om eerlijk te zijn, het is beter dan niets. We stoppen echter niet bij deze oplossing, we werken altijd aan manieren om onze producten en activiteiten milieuvriendelijker te maken, dus neem alstublieft contact met ons op; maar zoals gewoonlijk, stuur ons een e-mail met onze suggesties. Onze grootste leraren zijn altijd onze klanten geweest sinds we zijn begonnen en we geloven dat bij u de grootste kennis aanwezig is.

Nieuws over onze spannende rebranding!

We gaan nu ons assortiment uitbreiden naar producten voor de Bewuste Consument. We hebben zoveel voor u in de pijplijn, dus let op deze ruimte!

Binnenkort terug met meer updates!

Dank u voor uw voortdurende steun :D

Het LiveCoCo Team