NIEUWE Hondenverzorgingsproducten; alles wat u nodig heeft naar know🐶

Als merk met milieubewustzijn als kern zijn we nu begonnen met het ontwikkelen van producten buiten de mondzorg. We ontwikkelen al enige tijd een product dat geschikt is voor onze harige vrienden en het is eindelijk zover! We introduceren onze Handgemaakte Hondenzeep & Vochtinbrengende Huid & Potenbalsem...
 
Scroll naar beneden om te ontdekken wat dit product doet, wat de ingrediënten zijn en hoe je het moet gebruiken!


Wat is het?

Onze Handgemaakte Hondenzeep & Vochtinbrengende Huid & Potenbalsem is made in het Verenigd Koninkrijk met eco-verpakking & alle natuurlijke ingrediënten wat betekent dat het veilig is om te gebruiken op uw hond en veilig is om te likken!

 

De pakketten zijn inclusief:

  • 1 x Hondenzeep - Handgemaakt in de UK - met Neemolie (80g) 

De natuurlijke oliën en boters (Pepermunt, theeboom, citronella en lavendel) verzorgen de huid en de vacht van uw huisdier en helpen de huid van uw huisdier op natuurlijke wijze te hydrateren en de vacht te hydrateren. Ook wordt Neem Olie op basis, is een natuurlijk vlooienwerend middel.

  • 1 x Hydraterende Huid & Paw Balm - Pepermunt (15g)

Gemaakt met sheaboter die super vochtinbrengend is & perfect voor pijnlijke plekken, kalmerende droge & schilferige huid, poten & neus. Ook veilig om te likken!


Hoe gebruik je het? 

Haal de zeep uit de kunststofvrije verpakking en gewoon natte hond en wrijf de zeep recht op de vacht. Spoel af met lauwwarm water en wrijf droog. Of maak de hond nat en breng zeep aan op een spons of een zachte borstel voor het wassen. 

Direct op de huid en de poten aanbrengen! Dit product zit boordevol natuurlijke, goed-voor-honden-ingrediënten, waaronder karitéboter wat geweldig is voor Kalmerende droge en schilferige huid, poten en neus. Met een zachte pepermuntgeur honden zullen dit zeker niet erg vinden op hun huid en maak je geen zorgen, het is veilig voor hen om te likken!


Omdat dit zo'n nieuw product is, willen we graag weten wat uw feedback is en hoe uw huisdier het heeft bevallen! Suggesties of feedback worden altijd sterk aangemoedigd bij LiveCoco!