Neem de Zero Waste Week Challenge

Begin september is #ZeroWasteWeek! Dit is een initiatief van ZeroWasteWeek die iedereen aanmoedigt om zich in te schrijven voor hun uitdagingen en om een duurzamere manier van leven te starten. We hebben allemaal de vreselijke effecten gezien die onze levensstijl heeft gehad op onze natuurlijke wereld, dus we willen graag een paar manieren delen waarvan we denken dat iedereen zichzelf kan uitdagen om eco-bewuster te worden.
 
Scroll voor 20% korting op de code!
Dag 1 Uitdaging: Eat Me First Shelf

Maak een 'Eat Me First' plank in je koelkast. Verzamel al het voedsel dat moet worden opgegeten in de komende 24-48 uur en zet het allemaal op één plank. Als u uw geopende voedsel extra vers moet houden, probeer dan een Vegan Eco Wax Wrap om uw producten perfect vers te houden.

 

Dag 2: Eco Swap

Vervang een wegwerpproduct dat u regelmatig gebruikt door een herbruikbare optie zoals uw tandenborstel, tandpasta of flosdraad! Als u slechts één stuk wegwerpplastic uit uw levensstijl zou kunnen verwijderen, denk dan eens aan de impact die dit in de loop van de tijd zou hebben! 

 

Dag 3: Aanmelden bij lokale boerenmarkten

Wat is een betere manier om meer nul-afval te worden dan het plukken van verse groenten van uw lokale markt! Neem zeker een draagtas en Vegan Eco Wax Wrap mee om bepaalde artikelen vers te houden. Of schrijf je in voor een lokale groentekist die verse producten direct aan de deur levert.

Dag 4: Basisreparatievaardigheden leren

In de wereld waarin we vandaag de dag leven, met zoveel fast-fashion beschikbaar tegen zulke goedkope prijzen is het gemakkelijk om gewoon nieuw te kopen als er iets kapot gaat. Probeer voor de Zero Waste Week alle kleren die je al hebt te repareren om te voorkomen dat ze op de vuilnisbelt belanden en naar de vuilnisbelt gaan. 

Dag 5: Zero-Waste Swaps

 

Haal deze week duurzame swaps in je badkamer met onze keuzes voor de beste, duurzame tandverzorging.  

Vergeet niet de code te gebruiken: ZEROWASTE20 voor 20% korting op elke bestelling die geldig is tot maandag 14 september! Het is een uitdagend experiment om uw afval te verminderen, maar het is zo lonend om te zien hoeveel plastic afval u hebt bespaard door onze oceanen te vullen en te storten.