De beste Eco-Swaps voor kerstcadeaus

Duurzaam en bewust schenken kan moeilijk zijn wanneer er zoveel opties zijn die in plastic verpakkingen zijn verpakt en niet op een milieuvriendelijke manier zijn gemaakt. Wat kan een beter cadeau zijn dan een eco-bewust cadeau om uw dierbaren op hun duurzame reizen te krijgen. 
Scroll voor wat kerstcadeau-inspiratie

Een van de gemakkelijkste duurzame swaps die u kunt maken is onze natuurlijke en duurzaam vervaardigde bamboe handtandenborstel heeft met houtskool doordrenkte haren en is antibacterieel & anti-schimmel. Het is 100% recyclebaar, dus u kunt het naar ons terugsturen als u klaar bent en wij zorgen ervoor dat het niet ergens terecht komt waar het niet hoort! 
14,99 pond, was 26,97 pond.
Onze tandpastatabletten zijn verpakt in biologisch afbreekbaar papier en bevatten een maandvoorraad. Ze bevatten fluoride en pepermuntaroma's voor een gezonde en frisse mond. Ze zijn gemaakt in het Verenigd Koninkrijk en zijn natuurlijk veganistisch en wreed.
£5.99
Gemaakt van alleen maïsvezel, microkristallijne was en muntolie en gebruikt net als gewone flosdraad, net zonder de schuldgevoelens en de plastic verpakking. 
  • Gemaakt van maïsvezel, was en muntsmaak.
  • Herbruikbare glazen & metalen dispenser
  • Kraftpapier doos
  • Geen plastic!
  • Veganistisch en wreedheidsvrij

 £4.99

 

Wat een geweldig cadeau om je geliefden op hun duurzame pad te krijgen. Ze zullen ontvangen:  
- 8 x Recycleerbare borstelkoppen met houtskoolborstels (geschikt voor Oral-B* elektrische tandenborstels)
- 360 x Zero Waste Toothpaste Tablets - Pepermunt (komt overeen met 6 maanden levering voor één persoon of 2 maanden levering voor 3 personen)
Ze zijn veganistisch, wreed en langdurig.
 54,99 pond, was 75,90 pond.