NIEUW: Zacht borstelhaar Recycleerbare borstel Heads💚

We weten dat sommige van jullie gevoeligere tanden en tandvlees hebben en we hebben de perfecte oplossing voor jullie gecreëerd. We zijn zo blij om u kennis te laten maken met onze nieuwste aanwinst in het assortiment van de tandheelkundige zorg; onze Recycleerbare zachte borstelkoppen! Zeevriendelijk, wreedheidsvrij, veganistisch, natuurlijk en in een biologisch afbreekbare verpakking.
Onze Recycleerbare Borstelkoppen zijn nu beschikbaar voor gevoelige tanden en tandvlees.
 
✔ Recycleerbaar product & verpakking :D
✔ Zachte haren voor mensen met gevoelige tanden en tandvlees
✔ Langdurige haren :)
✔ Veganistisch en wreedheidsvrij
Voor de beste resultaten: Gebruik dit met onze LiveCoco Activated Charcoal Powder!


Wat ontvangt u?
2 of 6 of 12 (afhankelijk van welke bundel u kiest) x vervangende elektrische borstelkoppen met zachte haren (geschikt voor Oral-B* elektrische tandenborstels).
En als je klaar bent, stuur ze dan alsjeblieft terug naar ons om te worden gerecycled! Voor details over hoe dit moet, klik hier.
 
Zorg ervoor dat de borstelkop niet gemakkelijk te verwijderen is nadat deze op uw elektrische tandenborstel is bevestigd. Hij moet vóór gebruik op een veilige manier worden bevestigd.
We hopen echt dat u van ons nieuwe product houdt, zoals altijd neem contact op met eventuele feedback over onze producten, we horen graag van u!