Kunststofvrije producten om te transformeren voor uw Kitchen💚

Zoals u wellicht weet, hebben we als merk producten ontwikkeld buiten de tandheelkundige zorg om en dit geldt ook voor de producten voor uw keuken. Onze Vegan Eco Wax Wraps zijn echt een van de meest transformerende stukken om toe te voegen aan uw arsenaal. Kunststof clingfilm en wikkels worden in bijna elk stuk van de producten die u koopt bedekt en zijn enorm schadelijk voor onze omgeving. Met de aanschaf van onze Vegan Eco Wax Wraps kunt u dit probleem helemaal uitbannen!
 
Scroll naar beneden om te ontdekken wat dit product doet en hoe het te gebruiken!
Onze Vegan Eco Food Wraps bevatten geen plastic en geen bijenwas. Ze zijn het beste duurzame alternatief voor plastic clingfilm dat het milieu ernstig schaadt.

Ze worden in het Verenigd Koninkrijk met liefde gemaakt van Pure Cotton, Organic Cold Pressed Coconut Oil, Pine Resin & Plant Based Wax.

- Biologisch afbreekbaar & composteerbaar
- Herbruikbaar voor meer dan 12 maanden
- Gemakkelijk te reinigen en op te slaan
- Nul Plastic Product & Verpakking
- Er zijn geen dieren gewond geraakt tijdens de productie!

Hoe kun je het gebruiken?

Blijf vers

Ben je dat deksel kwijt? Heb je nog restjes? Gebruik gewoon je wax wraps om een zegeldichte barrière te creëren tussen de lucht en je eten, zodat het in perfecte conditie blijft voor consumptie.

Rescue Geopend Voedsel

Hoe vaak heb je eten geopend en begint het in de koelkast te verharden door blootstelling aan de lucht? Met onze Vegan Eco Wax Wraps hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken! Alles, van half opgegeten avocado's tot blokken kaas, blijft net zo vers als de dag dat u ze heeft gekocht als ze voldoende bedekt zijn. 

 Vermijd voedsel dat muf is

We verspillen zoveel verpakkingsmateriaal, zelfs als we verse producten zoals brood en gebak ophalen. Kom de volgende keer naar de bakkerij met je eigen wasverpakking om het veilig en vers te houden!

Dranken vers houden 

Heeft u een glas wijn bereid? Heb je een ijskoffie die je vers wilt houden? Voeg dan eenvoudigweg uw wasverpakking toe aan de bovenkant om deze te verzegelen en zo in optimale drinktoestand te houden.