Plastic is schadelijk voor onze planeet, hier is hoe je kunt Help♻️

Het is algemeen bekend dat we een groot plastic probleem hebben op onze planeet. Het heeft invloed op alles, van gemeenschappen tot ecosystemen en de opwarming van de aarde. Aangezien het #PlasticFreeJuly is moedigen wij onze gemeenschap aan om ook betrokken te raken, om een duurzamere manier van leven te starten en te helpen onze plasticvervuiling te verminderen. We dachten dat we wat echt nuttige informatie zouden delen over de omvang van het plastic probleem om u verder te helpen stimuleren! Deel deze statistieken op sociale media om uw kringen te informeren over dit onderwerp. Vergeet niet ons te taggen:)!
 
Plus, we bieden u 20% korting op elke bestelling tot 13 juli om u te helpen op uw plastic-vrije reis. Scroll naar beneden voor de code!

Als u de meeste waarde wilt halen uit één bestelling, zoek dan niet verder. Ons zero-waste (dental + home) startpakket is perfect voor wie op zoek is naar duurzame swaps in zijn of haar levensstijl.

 

44,99 pond, was 49,95 pond.

 

Vergeet niet de code te gebruiken: PLASTICFREE voor 20% korting op elke bestelling die geldig is tot maandag 13 juli! Het is een uitdagend experiment dat plastic-vrij gaat, maar zo belonend om te zien hoeveel plastic afval je hebt bespaard op het vullen van onze oceanen en het storten van afval.