Bescherm onze oceanen met Zero-Waste Dental Care ♻️

Zoals jullie waarschijnlijk allemaal weten is #PlasticFreeJuly inmiddels in volle gang! We kunnen niet blijer zijn dat de hele maand gewijd is aan het stimuleren van mensen om meer milieubewust te worden. Ons bedrijf draait om het creëren van oplossingen voor het plastic-afvalprobleem en het verminderen van de impact die plastic heeft op onze oceanen. 
Recycleerbare tandenborstelkoppen

Wanneer 1,5 miljard tandenborstels per jaar in de oceanen terechtkomen, is het belangrijk dat u dit in uw levensstijl aanpakt. Onze Recyclable ToothBrush Heads zijn volledig recyclebaar, dus als u er klaar mee bent, stuurt u ze gewoon naar ons op voor recycling. 

Zachte haren Recycleerbare borstelkoppen

Voor mensen met een gevoelig gebit zijn onze Recyclable Soft Bristle Toothbrush Heads de perfecte aanvulling op uw badkamerinrichting. Voeg gewoon toe aan uw elektrische tandenborstel voor een comfortabele maar effectieve reiniging. 

Bamboe tandenborstels

Onze bamboe tandenborstels zijn antibacterieel, en anti-schimmel, zacht voor de tanden terwijl ze van alle vuil worden ontdaan. Bovendien zijn ze ook volledig recyclebaar, wat betekent dat u de tandenborstels die elk jaar op het strand terechtkomen niet nog eens hoeft aan te vullen!

Nul-afval-tandpastatabletten

De behoefte aan plastic tandpastatubes is voorbij! Onze Natural Tandpastatabletten zijn veganistisch, wreedheidsvrij en creëren het perfecte muntige, schone gevoel met nul-afval!

Natuurlijke Eco-Floss

Floss kan zeer verspillend zijn en uiteindelijk ons zeeleven in de war brengen. Zorg ervoor dat u dit probleem elimineert door gebruik te maken van onze Natural Eco Floss. Gemaakt van natuurlijke, veganistische ingrediënten en super effectief. 

Kunststofvrij gaan kan een uitdaging zijn, maar is een waardige uitdaging om je op weg te helpen naar een meer duurzame manier van leven met kleine swaps hier en daar. We hebben veel mensen nodig die dit onvolmaakt doen in plaats van dat een paar mensen het perfect doen.