Wat moet je zoeken in Oil Pulling Kits?

Het trekken van kokosnootolie is de laatste jaren populair geworden omdat het door beroemdheden (zoals Kylie Jenner, Gwyneth Paltrow & Linsday Lohan!) en gezondheids- en schoonheidsdeskundigen wordt onderschreven. Het is echter een oude ayurvedische traditie die al honderden jaren bestaat en door vele mensen wordt beoefend.

De reden waarom de praktijk van olietrekken eeuwenlang heeft geduurd, is dat het zeer effectief is. Het kan uw mond ontgiften en plaque & bacteriën verminderen, wat kan leiden tot gezonder tandvlees, sterkere tanden en een frissere adem. Het verwijdert ook vlekken die uw tanden wit maken en zorgt voor een oogverblindende lach.

Maar het zit zo: je moet niet alleen de eerste producten kopen die je tegenkomt. Om ervoor te zorgen dat u veel waar voor uw geld krijgt, moet u een kokosnootolie trekpakket vinden dat:

Bevat natuurlijke ingrediënten

U wilt geen producten gebruiken die harde stoffen bevatten die uw mond kunnen irriteren. Dus, voordat u iets koopt, controleer de ingrediënten van de olietrekkit die u wilt gebruiken. Het moet gemaakt zijn van virgin koudgeperste kokosolie en niet van verwerkte olie, en het moet zo weinig mogelijk ingrediënten bevatten. Er is echt geen noodzaak voor de kit om een lange lijst van ingrediënten te hebben, omdat kokosolie genoeg is om effectieve olietrekken uit te voeren (het zal gewoon niet geweldig smaken omdat kokosolie zelf bitter kan smaken).

Een ander ding dat je moet controleren is de aanwezigheid van alcohol, dat is prima in mondspoelingen, maar is niet echt nodig voor olie te trekken kits. In feite moet het worden vermeden, omdat het je mond droog kan laten staan, dus zoek naar een olietrekkit die alcoholvrij is.

Komt overeen met uw voedingsprincipes

Ook al moet je niet slikken als je aan olie trekt, je zult nog steeds olie rond je mond slingeren en slingeren. Daarom moet u ervoor zorgen dat het product compatibel is met uw voedingsbehoeften en -voorkeuren. Als u bijvoorbeeld een glutenintolerantie heeft, zoek dan een olietrekkit die glutenvrij is. Als je een veganist bent of van plan bent dat te worden, zoek dan een kit die veganistisch is.

Smaakt geweldig!

Technisch gezien is er niets mis met het gebruik van gewone kokosolie voor het trekken van olie, maar let op dat dit een bittere smaak in je mond kan achterlaten. Als je er niet klaar voor bent, zoek dan een olietrekkit met een smaak die je lekker vindt. Hier bij LiveCoco voegen we bijvoorbeeld natuurlijke muntsmaak toe aan onze kit om de bittere smaak te verminderen en olietrekken voor u aangenamer te maken. 

Is verkrijgbaar in een handige verpakking

Als je altijd onderweg bent, zoek dan naar olietrekkits die in kleine, draagbare verpakkingen worden geleverd. LiveCoco kits, bijvoorbeeld, hebben 14 10mL buizen die je gemakkelijk in je tas kunt opbergen en vrijwel overal kunt gebruiken. Dus, als je op zakenreis gaat en in een hotel verblijft, of als je gewoon je adem wilt opfrissen op het werk, open dan gewoon een van de tubes en geniet van een geweldige olietrekervaring ASAP.

 

Dit zijn slechts enkele van de factoren die u moet overwegen bij het winkelen voor een olietrekkit. Als u klaar bent om er een te kopen, kijk dan niet verder dan LiveCoco! Onze kokosnootolie-trekkits vinken alle vakjes op de lijst aan en kunnen je helpen een betere mondhygiëne en een wittere, aantrekkelijkere glimlach te krijgen.