Waarom zijn beroemdheden bezig met het uitproberen van olietrekken?

Als het gaat om het begrijpen van de nieuwste schoonheids- en gezondheidstrends, heeft iedereen een waakzaam oog voor beroemdheden en hun schoonheidstrends. Olietrekken is een van die beroemdhedentrends die je moet proberen omdat het eigenlijk werkt! Het is goedkoop en werkt effectief om je tanden te bleken.

De Kardashians hebben gesproken over het gebruik van kokosolie als hun keuze voor bodylotion. Maar waar kokosolie uitblinkt is als het gebruikt wordt als een compliment voor je mondgezondheid.

Kokosnootolie zou de mondgezondheid verbeteren, met inbegrip van gezonder tandvlees, vermindering van tandplak en natuurlijk helderder gebit. Het duurt slechts 14 dagen om resultaten te zien, probeer het zelf maar.

Mensen met gevoelig tandvlees zouden ook moeten overwegen om te proberen olie te trekken, omdat het natuurlijk en vrij van chemicaliën is, in tegenstelling tot de mondspoelingen die op de markt verkrijgbaar zijn.

De geweldige resultaten van olietrekken zijn ook door beroemdheden gevloekt. Zij beweren dat het de sleutel is tot het bereiken van een perfecte gloeiende glimlach.

"Veel slechte adem komt van slechte bacteriën," vertelde Lowenberg. "Terwijl mondwater je adem beter maakt voor ongeveer 10 minuten, als dit echt de giftige stoffen uit je mond haalt, zou je adem langer vers moeten blijven."

 

Gwyneth Paltrow is ongetwijfeld een natuurlijke schoonheid en een gezondheidsgoeroe. Gwyneth Paltrow is een Amerikaanse actrice, zangeres en bovendien is ze ook een voedselschrijver. Er is geen twijfel over mogelijk dat deze vrouw een mooie glimlach heeft en haar kleine geheim om haar tanden zo wit te houden is olietrekken.

Maar het is niet alleen Gwyneth die deze traditie van olietrekken gebruikt; er staan ook een aantal beroemdheden op de lijst.

Als kokosnootolie-verslaafde gebruikt Miranda Kerr het trekken van kokosolie om haar eigen tanden te bleken. De zeer beroemde divergerende ster, Shailene Woodley houdt haar tanden schoon en wit door dagelijks ook olie te zwaaien. Dat zei ze onlangs op haar schoonheidsblog:

Het is verbazingwekkend! ... Het maakt je tanden echt witter, want de plaque op je tanden is niet in water oplosbaar, het is vetoplosbaar. Dus de lipiden moeten oplossen in vetten, daarom werkt de olie in je mond.

Bovendien staan Mary-Kate en Ashley Olsen ook op de lijst van beroemde olietrekkers.

 

Je wittere en gezondere tanden zijn slechts een paar minuten verwijderd. Swish LiveCoco kokosnootolie in je mond en zwaai het rond voor 5 tot 20 minuten en krijg wittere en gezondere tanden. Probeer onze olietrekkerset vandaag nog om de voordelen te voelen! U kunt bij ons bestellen: https://www.livecoco.com/.

 

Vind meer informatie over het krijgen van de perfecte glimlach op https://www.livecoco.com/blogs/news/coconut-oil-pulling-101-get-whiter-teeth-in-14-days.