Hoe kunt u zich beter voelen over uzelf in 5 minuten?

We weten dat de lockdown moeilijk is geweest, we zijn zo lang geïsoleerd geweest en nu beginnen we wat verlichting te zien van de beperkingen, we kunnen eindelijk een aantal van onze vrienden zien (maatschappelijk verantwoord natuurlijk) en we willen ons goed voelen!
Scroll naar beneden om onze top tips te zien om je beter te voelen in 5. 
STAP 1: 
Begin met een goede reiniging van de mond. Gebruik onze Soft Bristle Recyclable Tooth Brush Heads om alle onzuiverheden, tandplak en geurveroorzakende bacteriën uit de mond te verwijderen. Combineer dit met onze Natural Tandpastatabletten voor een mintig, schoon gevoel en een frisse adem. 
STAP 2: 
Vervolgens moet u ervoor zorgen dat u alle resterende bacteriedelen tussen uw tanden krijgt met onze Natural Eco Floss. De tandplak en tandsteen die zich tussen de tanden opbouwt, veroorzaakt vergeling en tandbederf. Het gebruik van een flosdraad voorkomt dit regelmatig en zorgt ervoor dat u met een gerust hart kunt glimlachen.
STAP 3
Onze Natuurlijke Tanden Bleekmiddel is gemaakt van kokosnootschalen die op natuurlijke wijze helpen om vlekken te verwijderen en een wittere glimlach te creëren. Plus, het bevat ongeveer 300 toepassingen, het is glutenvrij, veganistisch en werkt snel!