🍂Our Najaarshandboek voor zelfzorg 🍂

Nu de koelere en kortere dagen van de herfst zijn aangebroken, het is belangrijk om wat tijd voor u en uw gezondheid in te zetten! Zelfzorg is een geweldige manier om te ontstressen en zich meer ontspannen te voelen, dus hier zijn 5 manieren om voor jezelf te zorgen:

Tijd doorbrengen in de natuur
Als je in staat bent, probeer dan buiten en in de frisse lucht te komen. Zelfs 30 minuten in het groen kan je je al beter voelen! Terwijl de dagen van de zomerpicknick misschien voorbij zijn, kunt u altijd nog even stoppen bij een café en een warme chocolademelk halen op de weg naar huis...

Hebben een verwennerij nacht
Neem een bad, steek een kaars aan en zorg voor jezelf. Je zou een gezichtsmasker kunnen doen of je tanden kunnen bleken met onze Geactiveerde Houtskoolpoeder - alles wat ontspannend is en je meer zelfvertrouwen kan geven!

Behandel jezelf of een geliefde 
Je verdient het! Als er niets is dat je nodig hebt, kun je een geliefde altijd iets geven om hem of haar aan de slag te krijgen op zijn of haar milieuvriendelijke reis. Wij denken dat onze Recyclable Brush Heads en Toothpaste Tablets een geweldig cadeau zijn...

Kook een verzorgende maaltijd
Waarom niet een gezellige nacht doorbrengen en koken of uw favoriete maaltijd bestellen? Het is een makkelijke manier om een glimlach op je gezicht te toveren en je krijgt er een geweldig diner van, win!
Wat ga je deze maand doen om voor jezelf te zorgen? Dat zouden we graag willen weten!