Onze Top 5 Verbazingwekkend Gebruik van Actief Koolpoeder

Houtskool wordt 'geactiveerd' wanneer hoge temperaturen in combinatie met gas of een activeringsmiddel het oppervlak ervan vergroten. Geactiveerde houtskool is gemaakt voor vele bronnen, maar voor de meest natuurlijke genezing en voordelen moet het worden gemaakt van kokosnootschalen of andere natuurlijke vormen.

Misschien heeft u wel eens gehoord van geactiveerde houtskool als het prachtige ingrediënt dat helpt om vlekken op de tanden te verzachten en ze op te fleuren en te reinigen. Wist u echter dat actieve kool ook dient om te helpen bij de behandeling van een overdosis of vergiftiging door het vermogen om ongewenste stoffen te binden? Dit is slechts één van de vele toepassingen van actieve kool.

Lees verder voor meer informatie!

1. Witten van tanden:
Uw dagelijkse hazelnoot, extra-shot latte zou geweldig kunnen smaken, maar het zal zeker uw tanden beschadigen. Het drinken van een teveel aan thee, koffie en rode wijn zorgt voor extra vlekken op uw tanden. Geactiveerde houtskool helpt de tanden te bleken en bevordert een betere gezondheid van de mond door de pH-balans te wijzigen om slechte adem, tandvleesproblemen en vlekken te voorkomen door het absorberen van tandplak en microscopische bacteriën die vlekken op de tanden maken. Het is een natuurlijke en gezonde manier om uw tanden te bleken. Probeer LiveCoco
actieve koolpoeder (enorme kuip van 80 gram!) met maximaal 300 toepassingen.


2. 2. Het voorkomen van een kater:
Het zal je misschien verbazen dat geactiveerde houtskool je ook kan helpen om de kans op een gruwelijke kater te verkleinen na die jagerbommen waarvan je beste vriend dacht dat het een goed idee zou zijn! Begin echter niet met het gebruik van geactiveerde houtskool als een middel om meer te drinken, omdat het geen alcohol absorbeert. Wat het wel doet is helpen om andere giftige stoffen uit het lichaam te verwijderen die
bijdragen aan de vergiftiging. Dit zijn uw mixers die vol zitten met suiker en zoetstoffen. De geactiveerde houtskool helpt om deze gifstoffen te verwijderen.


3. 3. Verminder gas of een opgeblazen gevoel:
Een van de nuttigste manieren waarop geactiveerde houtskool kan helpen in het dagelijks leven is het verlichten van ongemakkelijke gassen en een opgeblazen gevoel. Het werkt door het binden van de bijproducten die het extra gas en de opgeblazenheid veroorzaken en het verminderen van het ongemak in het proces. Als u weet dat u bepaalde reacties op bepaalde voedingsmiddelen heeft, is het verstandig om een geactiveerde houtskooltablet mee te nemen bij de maaltijd om de kans op ongemakkelijke symptomen te verminderen.


4. 4. Externe huidproblemen:
Er is gezegd dat geactiveerde houtskool ook kan helpen bij externe problemen. Het is bijvoorbeeld bekend dat het behandelen van lichaamsgeur, acne, insectenbeten, uitslag en zelfs slangenbeten met geactiveerde houtskool. Als je gebeten wordt door een muggenbeet, meng dan een capsule geactiveerde houtskool met een halve eetlepel kokosolie en dep deppen op het getroffen gebied. Reageer elke 30 minuten totdat de jeuk en het ongemak verdwenen zijn. Als geactiveerde houtskool vlekken bijna alles wat het aanraakt, wikkel het in met een verband.


5. 5. Anti-veroudering:
Veroudering is een onderdeel van het leven, maar we weten dat onze levensstijl en onze omgeving een enorme invloed hebben op de manier en het tempo waarop we ouder worden. De giftige stoffen waaraan we worden blootgesteld via voedsel, onze huizen en werkplekken en onze omgeving, dragen allemaal bij aan het ouder worden en geactiveerde houtskool kan hierbij helpen. Neem twee capsules per dag na blootstelling aan niet-biologisch voedsel, zware maaltijden of na contact met andere giftige stoffen. Dit ondersteunt een betere cognitieve functie, een vermindering van de hersenmist, een gezondere nier- en leverfunctie en een gezonder spijsverteringskanaal.


Klik hier om bij te vullen!