Wat is de deal met geactiveerde kool?

Misschien is het je opgevallen dat een aantal van onze producten actieve houtskool of binchotan-houtskool borstelharen bevatten. We zijn duidelijk grote fans van dit ingrediënt, dat kan helpen om je tanden wit te houden! Hier is hoe het werkt, en hoe we adviseren het te gebruiken...
Wat is geactiveerde houtskool?
Geactiveerde houtskool is heel anders dan de houtskool die we op barbecues gebruiken, dus zorg ervoor dat je het juiste gebruikt! Geactiveerde houtskool is geoxideerd en is een zwart poeder. Je kunt het op verschillende plaatsen krijgen, en onze Activated Charcoal Teeth Whitening Powder is gemaakt van kokosnootschalen! 
Hoe werkt het?
Actieve koolpoeder is heel fijn en elke korrel is schurend, zodat het vlekken van je tanden kan verwijderen en ook gifstoffen kan opnemen. Het is volkomen veilig om te eten en in je mond te gebruiken, en kan een nuttig hulpmiddel zijn om je tanden wit en glanzend te houden!
Hoe gebruiken we het in onze producten?
Onze natuurlijke bamboe tandenborstel en recyclebare elektrische tandenborstelkoppen hebben beide actieve kool borstelharen die helpen om uw tanden schoon en gezond te houden. Wij bieden ook een tandenbleekpoeder aan voor een meer actieve aanpak. Ons poeder is 100% natuurlijk, veganistisch en wreedheid-vrij en elke pot heeft een waarde van ongeveer 300 keer gebruik.
Ons Actief Houtskool Poeder heeft meer dan 100 5-Ster beoordelingen op onze website van onze lieve klanten, dus als je op zoek bent naar een natuurlijke manier om je tanden wit te houden, zoek dan niet verder!