Zoals aanbevolen door Julia Bradbury TV-presentator & duurzaamheidsadvocaat

Als klein bedrijf betekent het voor ons de wereld als onze producten worden erkend door mensen die we bewonderen in de wereld van de duurzaamheid, zoals Julia Bradbury, TV Presenter en duurzaamheidsvoorvechtster. Zoals Julia in haar video vermeldt, komen elk jaar miljarden tandenborstels en stukjes tandzijde in onze oceanen en op de vuilnisbelt terecht. Maar als consument kunnen we allemaal een verschil maken.
Scroll naar beneden om te kijken! 

Zoals Julia vermeldt in haar plastic-vrije wissels op Instagram, kunnen veel van ons zich schuldig voelen aan het gebruik van elektrische tandenborstels vanwege de niet-recycleerbare tandenborstelkoppen, maar met onze Recycleerbare Tandenborstelkoppen is dat geen probleem meer! 

 

Onze tandenborstelkoppen zijn plasticvrij verpakt en kunnen gemakkelijk worden geretourneerd wanneer ze klaar zijn voor een goede recycling.

 

Dus nu kunt u uw elektrische tandenborstel zonder schuldgevoelens gebruiken!

 

Er is nog nooit een beter moment geweest om uw eco-bewuste reis te beginnen. 2020 is een uitdagend jaar geweest (op zijn zachtst gezegd!) maar naast alles wat er in de wereld gebeurt moeten we proberen een groenere oplossing te vinden voor onze levensstijlkeuzes, hebben we allemaal een verantwoordelijkheid om veranderingen in ons leven door te voeren die allemaal bijdragen aan een groot verschil in het algemeen!