Hoe begin je een eco-bewuste reis?

Het is onmogelijk om te negeren hoe onze acties het milieu beïnvloeden. Van plastic in onze oceanen tot uitgeputte natuurlijke hulpbronnen, bij LiveCoco zijn we op een missie om producten te creëren die je nodig hebt, maar met zo weinig mogelijk impact op onze wereld. En we hebben veel geleerd van onze klanten, dus laten we samen blijven leren en groeien. 
 
Hoe je meer milieubewuste swaps kunt maken in je leven.
Elk jaar komen er duizenden tandenborstels in onze oceanen terecht. Door over te stappen op een meer duurzame optie zoals onze Bamboe Houtskool Tandenborstels je mag de plastic afvalvervuiling bestrijden. Stuur ze gewoon terug naar ons als je klaar bent en we zullen ze voor je recyclen.
Onze Vegan Eco Food Wraps zijn de oplossing voor de plastic clingfilm die een slechte invloed heeft op ons milieu. Ze bevatten geen plastiek & geen bijenwas. Te gebruiken voor het verpakken van sandwiches, half-gebruikte vruchten of flessendoppen!
Cosmetica en toiletartikelen hebben een enorme negatieve invloed op de natuur. Door het omwisselen van uw gebruikelijke hondenverzorgingsproducten die in plastic flessen aan onze 100% Natuurlijke Hondenzeep BarU snijdt niet alleen plastic afval weg, maar u gebruikt ook alle natuurlijke ingrediënten van uw huisdier!
Het maken van swaps naar meer duurzame opties waar je kunt, zal drastisch helpen om je eigen individuele impact op de wereld te verbeteren. Dat is de beste eco-bewuste ruil die je tot nu toe hebt gemaakt?