NIEUW: Vegan Wax Wraps; Alles wat je moet weten!

Het is u misschien opgevallen dat we als merk nu ook producten ontwikkelen buiten het domein van de mondverzorging. We zijn op een missie om u alledaagse benodigdheden te brengen die vriendelijk zijn voor u en de omgeving waarin we leven. Onze nieuwste aanwinst, Vegan Eco Wax Wraps zijn geen uitzondering. Zij bevatten geen plastic en geen bijenwas. Ze zijn het beste, duurzame alternatief voor de plastic clingfilm die ons milieu ernstig schaadt.  Scroll naar beneden om te ontdekken wat een Vegan Eco Wrap doet en wat de vele toepassingen ervan zijn!

Wat is een Vegan Wax Wrap?

We wilden ervoor zorgen dat we inclusief waren voor iedereen die meer eco-swaps in hun leven wil maken, dus we kozen ervoor om veganistische eco wax wraps te maken die geen dierlijke ingrediënten bevatten. Deze zijn met liefde gemaakt in het Verenigd Koninkrijk met puur katoen, organische koudgeperste kokosolie, dennenhars en plantaardige was. Ze zijn plasticvrij, biologisch afbreekbaar en ook composteerbaar!

Hoe gebruik je Vegan Wax Wraps? 

Vegan Eco Wax Wraps kan op verschillende manieren worden gebruikt. De meest voor de hand liggende manier is om ze te gebruiken als een clingfilmvervanger. De wax wraps zorgen voor een luchtdichte afsluiting die het voedsel tot 4x verser houdt dan bij clingfilm. Ze zijn dus niet alleen beter voor het milieu, maar houden uw voedsel ook langer vers. Gebruik voor het wassen gewoon koud water en een milde zeep. Vermijd schrobben omdat dit de 'wasbaarheid' wegneemt!

1. 1. Food-To-Go

Het nemen van voedsel onderweg is nog nooit zo eenvoudig en veilig geweest! Wikkel broodjes, taarten, gesneden fruit en meer met onze Vegan Eco Wax Wraps voor ultieme versheid zonder te morsen of te lekken!

2. 2. Geopend voedsel

Een halfversneden citroen of ui zal nooit meer verloren gaan! Wikkel het gewoon in een Vegan Eco Wax Wrap om het minstens 4 dagen vers te houden, mogelijk zelfs meer.

3. 3. Houd de wijn vers

Houd uw wijn knapperig en fris, zoals het bedoeld is met een waslaagje dat hem bedekt, terwijl hij in de koelkast afkoelt.

 

4. 4. Bloemenvaas

Heb je wat stengels uit je tuin geplukt? Stop ze in je wasverpakking met een beetje water in de bodem om ze gehydrateerd te houden tot je ze overzet op een andere vaas.

 

5. 6. Snackzakje

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om snacks te verpakken en functioneel op te bergen. Vouw gewoon op met een ruimte in het midden voor je eten en je bent klaar om te gaan!

Heeft u suggesties voor producten die u vervolgens van ons wilt zien, laat het ons zoals altijd weten. Onze klantenfeedback is voor ons van het grootste belang en we willen producten maken die u echt wilt en waar u de meeste waarde aan ontleent.