Zelfzorg voor donkere dagen

Nu de koelere en kortere dagen van de winter hier zijn, in combinatie met de tumultueuze wereld waarin we nu leven, wilden we je er even aan herinneren dat het oké is om je niet goed te voelen. We leven door een aantal echt wilde tijden en veel van ons zijn gescheiden van onze geliefden tijdens de feestelijke periode die overweldigend kan voelen. Iniet meer vereist dan ooit om wat tijd opzij te zetten voor jou, en je gezondheid! Zelfzorg is een geweldige manier om te ontstressen en zich meer ontspannen te voelen, dus hier zijn 5 manieren om voor jezelf te zorgen:
Breng tijd door in de natuur:
Als je in staat bent, probeer dan buiten en in de frisse lucht te komen. Zelfs 30 minuten in het groen kan je je al beter voelen! Terwijl de dagen veel korter zijn, is het zo belangrijk om naar buiten te gaan en wat Vitamine D op te nemen.
Heb een verwennacht voor jezelf:
Neem een bad, steek een kaars aan en zorg voor jezelf. Je zou een gezichtsmasker kunnen doen of je tanden kunnen bleken met onze Geactiveerde Houtskoolpoeder - alles wat ontspannend is en je meer zelfvertrouwen kan geven!
Behandel jezelf of een geliefde:
Je verdient het! Als er niets is dat je nodig hebt, kun je een geliefde altijd iets geven om hem of haar aan de slag te krijgen op zijn of haar milieuvriendelijke reis. Wij denken dat onze Recyclable Brush Heads en Toothpaste Tablets een geweldig cadeau zijn...
Kook een voedzame maaltijd:
Waarom niet een gezellige nacht doorbrengen en koken of uw favoriete maaltijd bestellen? Het is een makkelijke manier om een glimlach op je gezicht te toveren en je krijgt er een geweldig diner van, win!
Wat ga je deze maand doen om voor jezelf te zorgen? Dat zouden we graag willen weten!