Duurzame nieuwjaarsdoelen

Hier zijn Live Coco, we geloven in de samenwerking om wereldwijd te helpen bij het verminderen van plastic afval. We weten dat niemand perfect kan zijn, maar één plastic item minder in ons huis is beter dan niets! Als we naar een 2021 gaan is het een geweldige tijd om na te denken over doelen voor het nieuwe jaar en we weten dat veel van onze klanten waarschijnlijk zullen nadenken over hoe ze duurzamer kunnen zijn.

 

Hier zijn onze top tips om uw levensstijl milieuvriendelijker te maken in 2021.

Onze badkamers zijn een geweldige plek om afval te verminderen, en een eenvoudige eerste stap is het verwijderen van plastic verpakte producten uit de vergelijking. Plastic flosdraad is over het algemeen voor eenmalig gebruik en is meestal niet recyclebaar, terwijl onze Natural Eco Floss recyclebaar en natuurlijk is! Ze helpen het plastic en het afval in de badkamer te verminderen. 

Gemiddeld gebruiken we 300 tandenborstels in ons leven - dat is veel plastic! Een heel eenvoudige vervanging is om te gaan voor onze Recycleerbare Tandenborstelkoppen die volledig recycleerbaar zijn en niet op de vuilnisbelt belanden. Zelfs de haren kunnen worden gerecycled, stuur ze gewoon terug naar ons.

Als u bezig bent met het verminderen van uw badkamerafval, bent u misschien bereid om onze Zero-Waste Tandpastatabletten te proberen. Ze zijn een geweldig alternatief voor plastic tandpastatubes, en zijn perfect voor op reis! De onze worden geleverd in een biologisch afbreekbaar zakje en bevatten dezelfde hoeveelheid tandpasta als een tube.

Buiten uw badkamer kunt u kijken naar een groot aantal gebieden in uw leven die groener gemaakt kunnen worden.

  • Energieleverancier - overstappen op hernieuwbare bronnen is een geweldige plek om te beginnen!
  • Koop minder, koop beter - als we slecht gemaakte producten kopen, is de kans veel groter dat ze worden weggegooid en op de vuilnisbelt belanden. 
  • Gebruik, hergebruik en herstel dingen zoals kleren om te voorkomen dat ze op de vuilnisbelt belanden.
  • Kies waar mogelijkvoor kunststofvrije herbruikbare producten ! Maskers, waterflessen en meer. 

Dus...waar wacht je op? Maak vandaag nog een ruil en laten we samenwerken om onze impact in 2021 te verminderen!