Transformeer uw badkamer met deze Duurzame Essentials

Het is 2021 en een nieuwe kans om onze duurzaamheidsdoelstellingen te breken! Terwijl sommigen van ons misschien wel goed bezig zijn met onze plasticvrije reizen, zijn sommigen van ons nog maar net begonnen, wat een behoorlijk ontmoedigende activiteit kan zijn. Plastic afval is een van de belangrijkste redenen waarom we ons bedrijf hebben laten draaien, zodat we een deel van de oplossing kunnen zijn en niet het probleem. 
 
Hier zijn 4 producten om uw badkamer te helpen transformeren...
1. 1. Recycleerbare elektrische tandenborstelkoppen
Onze bestseller met een reden! Het hebben van een elektrische tandenborstel hoeft geen verspillend badkamerproduct meer te zijn. Blijf bij onze Recycleerbare Elektrische Tandenborstelkoppen en je krijgt het beste schone gevoel + zal in staat zijn om ze terug te sturen naar ons als je klaar bent met ons gesloten-lus beleid. 

2. 2. Natuurlijke Eco-Floss

Flossen zonder plastic? Ja, het bestaat wel! Kies onze totaal nul-afval Natuurlijke Eco-Floss die is gemaakt van maïsvezels, muntsmaak en veganistische was. Bovendien wordt dit geleverd in een biologisch afbreekbare verpakking en kan het glasbakje keer op keer worden bijgevuld. 

 

3. 3. Zero Waste Toothpaste Tablets

 

We hebben de behoefte aan die verkwistende plastic buisjes waar we normaal gesproken onze tandpasta in krijgen, weggenomen. Elk van deze aangekochte buizen betekent in potentie één plastic tube tandpasta minder!

LiveCoco's Tandpastatabletten zijn de oceaanvriendelijke toekomst van tandpasta!

 

4. 4. Natuurlijke handgemaakte zeepbars

 

We hebben met zorg een traditionele koudetechniek gecreëerd, die resulteert in staven met een lange levensduur en een overvloedige hoeveelheid schuim. We gebruiken zowel zuivere etherischeoliën als superieure ingrediënten die zorgen voor een niet-drogende ervaring (we haten droge handen!). Onze zeeprepen zijn er in drie geuren:

 - Lavendel & Kamille
- Citroengras & gember
- Theeboom & Linde
 

Bent u vastbesloten om dit jaar duurzamer te zijn?