Ziektebestrijding met tandheelkundige-Care💚

Tandhygiëne is belangrijker dan ooit. Als er ziektekiemen in je mond komen zal je speeksel proberen om u te beschermen tegen mogelijke infecties maar het kan nog meer worden geholpen door echt te nemen goede verzorging van de tanden en het tandvlees.  Aangezien meer dan 500 soorten bacteriën in uw mond kunnen gedijen op elk gewenst moment is het belangrijk om op de hoogte te blijven van uw tandverzorging.* 
Top tips voor een gezonde mond:
Als u niet regelmatig poetst en flost, kan de plaque zich ophopen en een meer bewoonbare omgeving creëren waarin bacteriën zich kunnen ophopen en op hun beurt mogelijk ziektes kunnen veroorzaken. We stellen voor om gebruik te maken van onze Recycleerbare Elektrische Tandenborstelkop die helpt om meer plak te verwijderen dan traditionele tandenborstels met zijn houtskoolharen.  
U kunt uw routine verbeteren door onze Geactiveerde Houtskool Natuurlijke Tanden Bleekmiddel aan de mix. Het heeft zoveel voordelen, waaronder:
- Gezonder tandvlees
- Vermindert plaquette
- Schonere mond 
- Verwijdert vlekken
-Helpenwit 
Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om milieubewust te zijn en voor de gezondheid van uw gebit te zorgen. Onze Bamboe Houtskool Tandenborstel is:
- Anti-bacterieel & anti-schimmel 
- Vermindert plaquette 
- Bereikt kleine openingen tussen de tanden
- 100% + recycleerbaar
Welk product is uw favoriet?
 
 
Bronnen:
*https://www.colgateprofessional.com/education/patient-education/topics/systemic/why-a-healthy-mouth-is-good-for-your-body