Onze oceanen zijn vol met plastic, hier is hoe je kunt Help♻️

Het verwijderen van plastic uit uw levensstijl is een vrij uitdagende taak, nietwaar? Het is overal waar je kijkt, je huis, je boodschappen, je verpakking... Het is gemakkelijk te vergeten na het verwijderen van het waar het eindigt? De waarheid is dat niet veel van ons plastic afval wordt gerecycled. Een groot deel ervan komt terecht in de oceanen en op de vuilnisbelt. Zoals u zich kunt voorstellen heeft de microplastic en plastic vervuiling een enorme negatieve invloed op ons milieu, de lokale gemeenschappen en zelfs op ons water en onze ecosystemen.
 
Scroll voor enkele feiten over plastic vervuiling en hoe je een persoonlijke bijdrage kunt leveren aan het beperken van plastic afval in je leven. 
In de afgelopen tien jaar hebben we meer plastic geproduceerd dan in de hele vorige eeuw. En van die 50 procent van het plastic dat we gebruiken, gebruiken we maar één keer en gooien we weg! We kunnen deze trend helpen inperken door te kiezen voor producten die duurzaam en milieubewust zijn. Als we allemaal kleine veranderingen doorvoeren wanneer we dat kunnen, dan maakt dat een enorm verschil!