Waarom deze producten worden beoordeeld met een score van 5*

Een groot dankwoord aan iedereen die ons met zijn of haar recensies op de sociale media heeft getagd. Of het nu gaat om recensies of Instagram-berichten, laat die recensies maar komen, we zien ze graag!

Beoordeeld door onze klanten

"LIVE COCO šŸŒ We zijn zo opgewonden om hierover te berichten, sinds we onze recyclebare borstelkoppen zijn gaan gebruiken. šŸ’š Vergeet niet dat jongens en poppen, fantastische bedrijven als @livecocouk op een missie zijn om de hoeveelheid plastic te verminderen en duurzamer te zijn, waar we zo trots op zijn om deel van uit te maken! In het Verenigd Koninkrijk gooien we jaarlijks potentieel 264 miljoen tandenborstels weg, en in Amerika is dat 1 miljard! šŸ˜± Als dit jaar ons iets heeft verteld, dan is het dat we beter voor onze planeet moeten zorgen, dus waarom ruilen we een plastic tandenborstel niet in voor iets duurzamer! šŸŒæ".

"Een ding dat we niet konden rechtvaardigen op onze afvalverminderingstocht was het weggooien van onze elektrische tandenborstels, alleen maar om ze te vervangen door bamboe. Het leek verkeerd om ze naar de stortplaats te laten gaan. Dus we deden een beetje onderzoek en vonden @livecocouk tandenborstelkoppen. Je kunt de hoofden terugsturen in bulk om ze te recyclen als ze eenmaal gebruikt zijn.
Hoewel elektrische tandenborstels misschien niet zo vriendelijk zijn voor het milieu als bamboeborstels, is het een kleine verandering in de goede richting.

Ā 

"Ik ben zo enthousiast over deze recyclebare borstelkoppen en bamboe tandenborstels van @livecocouk ā™»ļø Sinds het begin van deze reis maak ik me zorgen over het plastic afval dat door mijn elektrische tandenborstel wordt geproduceerd en het vinden van dit merk dat gebruik maakt van een gesloten kringloopsysteem lijkt de oplossing te zijn! Ik hou de gebruikte hoofden vast en stuur ze dan terug om te worden gerecycled. šŸ˜"

Ā 

Bedankt voor de vriendelijke woorden! Blijf ons, zoals altijd, taggen in uw sociale berichten en laat ons uw feedback weten, we horen graag van u.